11.28

friday feels from pinterest

Hej lilla fina bloggen, vad du kommer i kläm bland allt annat som händer. Veckorna går ju i ett och även om jag har så sjukt mycket inspiration till min blogg just nu, lyckas jag sällan finna tiden till att fota eller få ner det i text. Well well. Fredag idag igen. Det känns som att det alltid är fredag när jag kikar in här.

Jag startade min morgon med nyhetsmorgon och min nya favoritfrukost - havregrynsgröt med banan och jordnötssmör. Jag är så besatt att jag längtar till morgonen för att få äta det igen, haha. Det är antingen det eller avokadomacka som jag ständigt cravar.

Jag har suttit och jobbat hemifrån hela förmiddagen. Jag väntar på två hemleveranser idag, först kommer vår efterlängtade soffa och sedan kommer även två barstolar vi beställde tidigare i veckan. Hoppas de är snygga i verkligheten och att de passar bra här hemma. I eftermiddag när leveranserna har kommit, skall jag gå till jobbet och jobba en stund innan jag går på helg. Helgen invigs med en myskväll i form av middag & jacuzzibad med min bästis.


  • Daily

Gillar

Kommentarer