2015

År 2015.... Vilket jäkla år!! När jag ser tillbaka på året gör jag det med ett leende. Mestadels av det beror nog på Koffe. Vi fann kärleken i varandra och vår vänskap övergick till kärlek. Förra året skrev jag ett inlägg om året som hade gått, och en sak jag saknade och hoppades på under 2015 var kärleken. Jag ville kära ner mig så löjligt mycket i någon och få besvarade känslor. Och precis det fick jag.Jag fick Koffe och den fina kärleken han ger mig. Det är jag evigt tacksam för.


Och hallå! Jag har tagit studenten!!! Finally. Vilken vecka studentveckan var! Att jag, tillsammans med mina fantastiska vänner, fick uppleva och göra det tillsammans var helt underbart. Min studentdag var verkligen en av de lyckligaste dagarna i mitt liv. Allt var perfekt. I minsta detalj.


I studenttiderna var jag dessutom på bal och det var en så otroligt lyckad och härlig kväll på alla sätt. Så fin som jag kände mig då, har jag aldrig någonsin känt mig. Det var en speciell känsla det där.


Vad mer har jag gjort? Jag har varit på resor, jag har festat, jag har myst, jag har spenderat pengar, jag har skrattat, jag har älskat och jag har gråtit. Jag har gått ut skolan, jag har fått ett heltidsjobb, jag har varit på bal, studentskivor, haft världens bästa studentdag, fått känna på vuxenlivet, jag har blivit en poddälskare, jag har blivit kär, jag har levt, jag har varit lycklig. Jaa vilket år det har varit.


​År 2016 vill jag vara precis lika lycklig och kär som jag har varit i år. Jag ser fram emot alla 20-årsfester/middagar som kommer att vara nu i början av året. Jag vill resa mycket, fota mycket, gå på många bra konserter, flytta hemifrån, jag vill skratta, älska och känna mig älskad, jag vill må bra och jag vill att alla mina älskade ska må bra. Jag vill förändra och förbättra mycket, jag vill sila ut dålig energi, jag vill komma till bukt med mig själv och mina självissues på riktigt, en gång för alla. År 2016 ska bli mitt "Gloden Year".

Nu firar jag snart in det kommande året här i Thailand med kärleken i mitt liv. Vilken jävla start.

Gott nytt år alla fina

Gillar

Kommentarer