Add a little glitter to every day

Jeans Levi's & topp från Nelly.

Fredag, fina fredag! Som ni vet min favoritdag på hela veckan. Men så fort veckorna går alltså. Man hinner ju knappt blinka innan det blir fredag och helg igen. Jag har redan avklarat tre veckor på praktiken och dessa veckor har bara flugit förbi. Men oj vad jag trivs. Jag njuter varje dag av att få gå till ett arbete där jag får stimuleras och arbeta med någonting som är ROLIGT.

Det har varit en hektisk fredag. På jobbet var det fullt upp och jag fick utsättas för många utmaningar vilket var både roligt och lärorikt. Som jag nämnde innan tycker jag det här arbetet är så jäkla grymt! Men ja, en hektisk fredag ja. Hela min lunchrast sprang jag omkring på stan mellan två butiker för att hitta en utklädnad inför morgondagens Halloweenfest. Jag brukar ofta ha bra framförhållning när det kommer till sådana typer av fester då jag alltid vill gå in för det till 100%. Men denna gång hade jag inte en aning om vad jag skulle klä ut mig till. Det slutade iallafall bra och jag fick med mig en utklädning hem.

Ikväll gör jag ingenting. Jag ligger helt utslagen i soffan och tittar på Idol. Hejar på Gabriel och Hanna! Så grymma. Fast det är ju iofs alla i år.


xx

Gillar

Kommentarer

kerstinolsson
kerstinolsson,
Men så snygg outfit, man kan aldrig få nog med glitter!
nouw.com/kerstinolsson
Araa,
Helt rätt stil inför hösten! Bra jobbat😍
www.devote.se/Araa