BYE SWEDEN

See you in a month


Nu är vi på Landvetter och ska snart boarda. Första destinationen är Toronto och vi mellanlandar först i Amsterdam. Om dryga 12 timmar får jag ÄNTLIGEN krama om min syster igen. Som jag längtat!! Det är jag och mamma som åker nu och på måndag kommer även pappa ner. Vi stannar i Toronto i 11 dagar, sedan åker pappa hem för jobb och jag och mamma åker vidare till USA. Vi flyger till San Diego och stannar där i ett par dagar, sedan bilar vi upp till Los Angeles, Santa Barbara och avslutar i San Francisco. Ska bli så kul att se alla dessa fantastiska platser! Har ni tips på restauranger, shopping, aktiviteter och sevärdheter så är det mer än välkommet.


Vi hörs från Kanada!
KRAM


  • Resor

Gillar

Kommentarer

JossusTravelPics
JossusTravelPics,
Får hålla utkik i din blogg. Toronto verkar intressant, kanske något för min bucket list.
nouw.com/jossustravelpics
josefinlarsen
josefinlarsen,
Absolut! Superhärlig stad verkligen!😍
nouw.com/josefinlarsen
J
,
Hej! Berätta gärna med om hur ni planerade resan och hur det går till när man hyr en bil USA osv. Även tacksam om du tipsar om vad man ska ha med sig och tänka på när man gör en sån här resa, jag är nämligen sugen själv på att göra just dethär, tacksam för svar, KRAM:)
josefinlarsen
josefinlarsen,
Hej! Absolut ska jag berätta allt, jag lovar lite bättre uppdatering och en summering när jag kommer hem <3 så håll utkik. Kram!
nouw.com/josefinlarsen