Chris Brown

Jag och Koff åkte till Köpenhamn för att vi hade köpt biljetter till Chris Brown som skulle spela där i söndags. Yeey!! Äntligen! Vi har väntat på att en konsert skulle dyka upp i Europa ända sedan förra sommaren då vi missade honom i Cypern med två dagar... Vi båda älskar ju honom.

Som den tidsoptimist jag är (även han är faktiskt inte jätteduktig med tid) hade vi inte så stor framförhållning innan konserten skulle börja. I mitt huvud hade jag tänkt mig att vi skulle käka middag ute någonstans och sedan dricka drinkar i någon timme eller två. Så blev det ju inte. Vi var ute på stan alldeles för länge och lämnade därmed hotellet drygt 1,5 timme innan konserten skulle börja för att gå och käka. Vi hann dricka varsitt glas innan vi var tvungna att hoppa in i en taxi. MEN väl på plats var arenan inte alls som vi hade väntat oss. Det var litet och intimt och mer en känsla av en partykonsert vilket vi ÄLSKADE (obvisously). Det fanns en bar som serverade öl, cider och till och med shots. De öppnade även en liten rökruta utanför där alla hängde medan förbanden spelade.

Chris Brown då!! Han kom upp på scen drygt 2 timmar efter att vi hade kommit till arenan och då hade vi hunnit bli lite goa och glada. Och jävlar va grym han var! Alltså verkligen helt amazing. Både jag och K var verkligen i vårt esse. Jag dansade och sjöng så mycket att jag helt glömde av att ta bilder eller filma, mer än de videos jag postade på min Snapchat. Inga speciellt bra videos och man får höra mina ljuva toner i varje video....:) but here you go.

Gillar

Kommentarer