Dags att samla ny energi

Herregud, nu har jag semester i 4 veckor. Helt ledig i en månad. Det är precis vad min kropp och själ behöver. Det har varit en hektisk och påfrestande vår på många sätt. Jag har bråkat med hjärnspöken och känt mig obekväm i mig själv och min kropp. Jag har inte tillåtit mig själv att slappna av och stressa ner. Jag har sprungit framåt, struntat i alla känslor och tryckt undan ångesten som nästan varit ständig. Jag har varit med på allt roligt på helger och kvällar. Även sådant som jag egentligen inte känt för att göra, delvis för att orken inte funnits till men mest för att jag inte känt mig hemma i min kropp. Jag har bara velat isolera mig från andra människor, men tagit mig ut ändå vilket vissa gånger inte gjort mig så gott. Jag har jobbat hårt och mycket. Inte stannat upp emellanåt och andats. Och nu efter 2 månader är jag helt slut som människa. Jag behöver sova och samla ny energi. Det är precis vad jag ska göra den här sommaren. På torsdag åker jag iväg och är borta i 3,5 vecka. Drygt en månad av inga krav eller måsten. Jag kan inte förklara hur skönt det ska bli att få lite miljöombyte, se nya platser och göra roliga grejer. Och framförallt vila upp mig.

Trots att våren har varit tuff på många sätt psykiskt, måste jag ändå se tillbaka på mycket och säga wow. Jag har lärt mig så otroligt mycket i mitt jobb och utvecklats både i mitt yrke och som person. Jag tänker tillbaka på ett inlägg jag skrev här för 1,5 år sedan där jag var så vilsen i vad jag ville göra. Eller snarare vart jag skulle börja för att ta mig dit jag ville yrkesmässigt. Och här sitter jag idag - med ett jobb som betyder så otroligt mycket för mig. Ett jobb som jag får stimuleras i och utvecklas inom, och som jag faktiskt gör bra. Jag är så himla stolt över vad jag åstadkommit och presterat under den här våren. Det är nog första gången jag säger det för först nu känner jag det. Och gud vad tacksam jag är för den här möjligheten.

Men det är så viktigt att man lyssnar på kroppen när den säger ifrån, att man tar sig tid till att vila och att man faktiskt ibland säger nej till vissa saker. Nu ska jag ta mig tiden till att vila upp mig, fokusera på att komma underfund med mig själv och min kropp igen och samla massor av ny energi inför hösten.

Glöm inte att ta hand om er!

xx and love 


Gillar

Kommentarer

fridasfriday
fridasfriday,
Fantastiska kloka du! Vila och att carpa (haha) är precis vad du behöver 💙💙💙
nouw.com/fridasfriday
josefinlarsen
josefinlarsen,
❤️❤️ du också!! Njut av semestern!!!☀️💛
nouw.com/josefinlarsen
escali
escali,
Keep rocking girl <3 Sending love!
nouw.com/escali
josefinlarsen
josefinlarsen,