Dagsfest på Le Pain Francais

Igår var det 20+ grader utomhus och strålande sol, och vad är då mer passande än en dagsfest? Den höll hus på Le Pain Francais terrass. Alla var snygga, danssugna och partyglada. Taket var öppet och stämningen var on point! Mycket bättre blir det inte.


Här är jag och underbara Fanny. Denna pinglan och jag har verkligen blivit tighta de senaste månaderna och det är såå kul, för hon är fantastisk!


Denna människan älskar jag mer än livet självt. Ibland känns det lite läskigt att dessa känslor är så stora och starka att jag inte kan förklara dem, inte ens förstå dem. Men det är också det finaste jag har.


Ja, gårdagen var så nice! Dagsfest for the win säger jag bara. Efteråt åkte vi hem till Christian och där stannade vi hela kvällen.

Idag har jag legat i sängen från det att jag vaknade. Jag hade egentligen lite andra roliga planer, men vi fick boka om på grund av det dåliga vädret. Det har regnat konstant hela dagen. Men det har faktiskt varit skönt, tycker jag! Utöver sänghänget har jag käkat en pizza till middag, tagit en varm dusch, smörjt in mig och lagt på en ansiktsmask. Nu ligger jag i soffan och tittar på mitt favvoprogram The Bachelorette och känner mig som en ny människa. Hoppas ni haft en härlig söndag💗

Gillar

Kommentarer