Den gråa vardagen...

Gud, de dystra känslorna jag känner kring den här måndagen är så otroligt påtagliga. Jag vet inte varför det känns jobbigare att vakna idag och ha en hel vecka framför mig, än någon annan dag. Det känns i princip endast jobbigt, ångestfyllt och framförallt tråkigt. Just nu känner jag mig så tom på inspiration i livet allmänt. Ingen kreativitet. Ingen fantasi. Ingen stimulans. Jag känner inte att jag utvecklas, varken jobbmässigt är personligen. Jag bara är...

Det kryper i hela kroppen på mig när jag tänker på min gråa, tråkiga vardag som bara rullar på. Det här med att leva för helgerna. Jag vill inte det. Jag vill leva för hela livet! Göra det bästa av varje dag. Just nu känns det lite som att jag är beroende av de relationer jag har med min pojkvän, mina vänner och familj för att alla andra viktiga saker i livet inte känns 100. På ett osunt sätt då jag inte finner någon trygghet eller lycka i min egen tillvaro.

Jag måste verkligen sätta mig ner och få lite perspektiv över mina drömmar, mål och visioner med livet. Vad vill jag göra? Vad vill jag bli? Och sedan börja leva och sträva efter det. Jag har bara ett liv och jag vill att det ska vara så härligt och roligt så ofta som det möjligen går. Att alla delar i livet ska kännas bra, åtminstone dem jag kan styra över.

Gillar

Kommentarer

jeka
jeka,
Det är lätt att komma i de banorna, försök se de små guldkornen i vardagen, även små saker kan göra en glad! Kanske smakar kaffet lite extra gott, någon ler mot dig, vad som helst! Hoppas du får tillbaka gnistan snart. Kram!
nouw.com/jeka
CoffeeLoverLacky
CoffeeLoverLacky,
Maybe it means that it's time for a change? Like switching jobs or moving to someplace new? =)
nouw.com/coffeeloverlacky