Dream destination

Drömmer mig bort till värmen. Till sol och palmer, vita sandstränder och turkost vatten. Ah!! Jag suktar verkligen efter det här i det nuvarande mörka och kalla landet vi lever i. Någonstans jag alltid har velat åka till är Bali. Jag känner många som varit där och alla har älskat det. Och det gör jag med, genom bara bilder och videos.


Tänk er att vara ett kompisgäng och hyra en stor villa som är omringad av palmer med egen pool och eget kök. Man är borta kanske 2-3 veckor och verkligen bor in sig. Huuur underbart?! Det bästa av allt med Bali är att det är så otroligt billigt att dessa fantastiska villor, som är breathtaking fina, är ekonomiskt möjliga att hyra.


Någonting jag alltid ha velat göra är att lära mig att surfa. Det känns så exotiskt och härligt. Ganska långt bort ifrån min livsstil i Sverige dessutom. När jag åker till Bali, vilket jag bara måste göra inom snar framtid, ska jag verkligen ta mig tid till att lära mig att surfa!


Och alla dessa vattenfall man skådar på bilder och videoklipp. Man går ju typ av så fint det är, och framförallt mäktigt!!

Gillar

Kommentarer

CoffeeLoverLacky
CoffeeLoverLacky,
I've also been dreaming about going to Bali😍 Although, for me it's mostly because one of my best friends lives there🙈🙈
nouw.com/coffeeloverlacky
Josefinaah
Josefinaah,
Åh jag var nyss i Bali 😍🙌🏻 vid exakt de vattenfallet med, otroligt härligt! Kan verkligen rekommendera att åka dit! Ja gillade lembongan mest ( en mindre ö) turkost vatten, fina stränder, jätte bra snorkling och bra restauranger, många som surfar där med. Jag provade en dag med instruktör, sjukt jobbigt men jag kom iaf upp på brädan vilket var roligt & häftigt 🙌🏻
nouw.com/josefinaah
josefinlarsen
josefinlarsen,
Åh låter ju helt underbart! Haha kan tänka mig att det är jäkligt svårt och jobbigt till en början med surfing men ska fan ta mig an det😄🏄🏽
nouw.com/josefinlarsen