Elafonissi Beach

Beach guys.


Beautiful cliffs on the beach.


Köpte en iskall Corona och tog en strandpromenad med min bestie


Vägarna var så fina på vägen. Höga berg och mycket grönt. På väg hem stannade vi för att fota.


Favoritkillarna


Hello again Swe och kalla, gråa, regninga Göteborg. Vi landade här natten lördag till söndag och jag ville inget annat än att genast åka tillbaka till Kreta. Men nog om det och tillbaka till denna härliga dag ovan. Dag 4 av 7 på vår resa. Vi hade läst och hört mycket om stranden Elafonossi, som skulle vara Kretas finaste strand. Enda sättet att ta sig dit på egen hand var genom bil så vi hyrde två stycken på onsdagen. Vi åkte iväg från hotellet runt elva på förmiddagen i en tjej- och en killbil.

Efter en och en halv timma var vi framme. Sandstranden var lika fin som det var sagt - ren och vit sandstrand som på vissa ställen även var lite ljusrosa. Vattnet var också kristallklart och alldeles turkost. Däremot var det överbefolkat och fanns inte tillräckligt med solstolar. Det fanns dessutom bara ett lunchställe som serverade jätteäcklig mat. Detta gjorde min upplevelse av denna strand mycket sämre. Men i övrigt var det bra och dagen var oavsett väldigt bra.

Dit- och hemvägen var väldigt fin. Höga berg, små vägar och mycket grönska. Vi stannade allihopa på ett ställe på hemvägen och fotade. När vi kom tillbaka till hotellet gjorde vi oss iordning för taccobuffé på hotellet. Sedan blev det utgång för mig, Hanna och killarna. Great day!


  • Resor

Gillar

Kommentarer

Så härligt det ser ut
www.joannahalvardsson.se