En mycket känsloladdad helg...

Nu säger jag godnatt efter en väldigt omtumlande helg. Jag gick på helg strax efter att de fruktansvärda nyheterna nådde oss i fredags eftermiddag. Med en klump i magen och en rädsla av vad som mer väntade. Klumpen i magen har suttit kvar hela helgen och idag har gråten suttit i halsen på mig hela dagen. Vid flera tillfällen har jag inte kunnat hålla tillbaka tårarna. Jag har tittat på så många fina videoklipp där människor är så fantastiska mot varandra och mot polisen. Jag har över tv:n sett när tiotusentals människor samlades på Sergels Torg i sorg. Det är vackert att se hur fin mänskligheten kan vara i sådana här sammanhang där den samtidigt visar hur fruktansvärd och grym den också kan vara. Att vi håller ihop, kramas, ger varandra blommor, uppskattning och kärlek i sådana här situationer glädjer mig. Kärleken övervinner hatet.

Trots att jag är skärrad och rädd har helgen ändå varit bra. I lördags startade jag och K dagen på Arken Spa för en halvdag med spa och sedan brunch. Så himla mys! Framåt eftermiddagen åkte vi till stan med Sebbe och satte hos på Scandic Rubinens rooftop i kvällssolen. Vi gick vidare och blev ett jättestort gäng på Pivo där vi satt i flera timmar. Så jäkla trevligt verkligen!

Nu ikväll har jag varit borta hos min bästis, för tionde året i rad. Vi firar 10-årsjubileum idag (yeey!!)
så vi har badat jacuzzi, ätit chips och honungsmelon som vi alltid älskat och delat ihop. Hon är fin hon, min älskade Erko.

Ta hand om varandra. Uppskatta era nära och kära, och både visa och berätta det för dom. Det är viktigt i sådana här tider. XX joss

Gillar

Kommentarer