#FollowMeNouw event

Long time no see. Shit vad jag avundas er som orkar, hinner och inspireras till att blogga varje dag eller flera gånger om dagen till och med. Hands up för er! För jag lyckas inte få till det.


I tisdags hade vi ett bloggevent för att exklusivt berätta om en ny lansering och funktion på vår Nouw-app - en följarfunktion för dig som själv inte är en bloggare på Nouw. Vi körde lanseringseventet samtidigt i Göteborg, Oslo, Stockholm, Helsingfors och Köpenhamn - så jäkla fett! Vi i Göteborg höll till på Göteborgskontoret. Det var mitt första event på Nouw och det blev över förväntan bra, så lyckat!


Vi firade in sommaren tillsammans med våra härliga Nouware & det bjöds på både bubbel och Aperol Spritz.


Vi bjöd på sushi i mängder som Onlinepizza var så snälla att sponsra oss med. Tusen tack till dem!


Fotoväggen användes flitigt under kvällens gång.


Som sagt: den användes flitigt. Här är jag med 4 fantastiska tjejer! Så roligt att få träffa och hänga med dem alla.


Sista bilden är lånad från @Mawl.

Den nya följarfunktionenen av Nouw-appen var ju mittpunkten av det här eventet och självklart presenterade vi det för tjejerna. Alla verkade väldigt positiva kring nyheten, vilket vi både hade hoppats och trott. Det gynnar ju faktiskt både bloggarna och deras läsare. Man kan alltså nu skapa ett konto på Nouw utan att behöva starta en blogg, och istället bara ha ett följarkonto där man lätt kan följa både Nouw-bloggare och externa bloggare. Kort och gott är det en app för att samla och förenkla bloggläsningen! Hur bra?! Vi tryckte på hur hur grymt det är att vi har ett nyhetsflöde, precis som Instagram och Facebook har. Ett flöde där du enkelt kan se alla nya inlägg som har publicerats av de bloggare du följer. Visste ni förresten att vi är den enda svenska bloggportalen som har ett nyhetsflöde? Visst är det helt grymt? Läs mer om den nya följarfunktionen här.


Vi hade en tävling på plats och de 5 som publicerade bästa instastoryn samt spred eventet mest vann varsin fin goodiebag. Tusen tack till NA-KD, Grazette, WOS & Two Angels för grymt fina produkter! Och tack till fina fantastiska @anniehyrefeldt som fotade alla bilder (här hittar ni även hennes Instagram).


Nu är det snart dags för mig att sova. Lovar att det inte dröjer allt för länge tills vi hörs igen.....


xx

Gillar

Kommentarer

AmandaWibergs
AmandaWibergs,
Så kul att få fira lanseringen med er <3
nouw.com/amandawibergs
josefinlarsen
josefinlarsen,
fridasfriday
fridasfriday,
Dream team! ♥️
nouw.com/fridasfriday
josefinlarsen
josefinlarsen,
Bästa teamet♥️♥️
nouw.com/josefinlarsen