GRÖTÖ

I tisdags tog jag med dessa två älsklingar ut till mitt sommarställe på Grötö. Det var så himla längesedan jag åkte dit och sov över. Flera år sedan faktiskt. När jag var liten hängde vi mycket där hela familjen och jag spenderade även mycket tid av mitt sommarlov där med vänner. När jag väl är där förstår jag inte varför jag inte är det oftare. Det är ju så nära hemma. Jag har lovat mig själv att från och med nu ta vara på det mycket mer.

Jag gick runt i mina fluffiga tofflor och mina nya senapsgula byxor.

Vi handlade med oss middag och frukost. Det blev givetvis tacos. Enkelt att göra, trevligt att äta i sällskap och bland det godaste jag vet! Här satt vi sedan på altanen fram tills 02.30 och pratade, drack lite vin och myste i den stilla sommarnatten.

Solnedgången var så himla vacker. Himlen brann verkligen. Alla dessa bilder ovanför är oredigerade, så ni förstår ju själva.

Dagen därpå var det molnigt, men solen kikade fram i omgångar. Varmt var det iallafall. Vi sov ut och sedan åt vi en stor frukost på altanen. Vi gick ner till vår brygga och hängde i ett par timmar, och jag badade faktiskt. Det var mycket varmare än senast jag badade.

Vi kom hem på eftermiddagen och då åkte jag och Erko hem till henne och tog både ett dopp i poolen och jacuzzin. Senare på kvällen träffades vi ett gäng hemma hos Koffe och grillade. Vi satt ute och drack vin och tjötade, och vid tolv bestämde några av oss att åka in till stan för en utgång.

Igår kväll var jag på Håkan Hellström på Ullevi med ett gäng vänner. Har massor av härliga bilder att dela med mig av här på bloggen. Men inte just nu, för i skrivande stund är det full fart mot Landvetter flygplats. Snart lämnar vi regniga Sverige och åker till Kreta i en vecka!

Gillar

Kommentarer