Julafton

God jul på er en dag för sent!

Hoppas att ni alla hade en fin julafton. Det hade jag. Julafton är en stor dag för mig och den är också väldigt viktig för mig. Jag fick fira med härligt sällskap, mycket kärlek och skratt, god och framförallt mycket mat samt fina julklappar. Allt det här innebär julafton för mig. Jag vill inte säga att jag tar för givet att allt detta ska finnas på julafton, men på något vis blir det ändå lite så när det alltid har sett ut sådär för mig. Jag känner en enorm tacksamhet för att jag får fira julafton på detta vis. Med en familj som älskar mig över allt annat och som jag älskar tillbaka minst lika mycket. I ett varmt hem med tända ljus och mat i mängder. Och dessutom både ge bort och få fina klappar.

Jag blir så varm i hjärtat när jag tänker på det. Men jag blir också känslosam och ledsen när jag tänker på dem som inte har någon att fira denna dag med. De som ofrivilligt sitter ensamma hemma. Eller de som överhuvudtaget inte ens har ett hem, inget tak över huvudet och ingen mat på bordet. Det gör fruktansvärt ont i mitt hjärta.

Lilla morfar och jag. Den här mannen känner jag verkligen en stor tacksamhet för. Så frispråkig, rolig, härlig, gullig och så snäll. Bästa morfis.

Pappa x 2. Till vänster precis innan han skulle agera tomte till grannarnas barn. Till höger vid middagen.

Skålning och presentöppning

Jag och Vickisen. Bästa systern och tjejen i världen!

Gillar

Kommentarer