Last couple of days

birthday celebration, weekend chill, taco night,
dinner out & an amazing show.

Hej fina ni.

Nu var det ett par dagar sedan. Livet har gått i full fart helt enkelt. Det har varit ett par fartfyllda dagar med massor av roligheter och festligheter. Jag tänkte att jag ger er en recap av allt här.

Jag fyllde som sagt år i onsdags och väcktes med sång och frukost på sängen av min älskade Kristoffer. Vid lunch mötte jag upp Jenfa för en födelsedagslunch och vi testade ett nytt ställe som heter Open New Doors. Efter jobbet träffades hela stora familjen, alltså både min och Koffes familj, på Manana där vi åt & drack gott (Vick, jag saknade dig där).

birthday bash

I fredags var tjejerna hembjudna till mig. Vi åt pizza, drack bubbel och hotshots i mängder. Det var dans och skriksång i vanlig ordning, innan vi vinglade vidare till The Parlour följt av 8ight. Det blev en superrolig kväll med många skratt dagen därpå.

Lördagen var en riktig mysdag och jag gick inte utanför dörren. Det blev tacos till middag framför Mellofinalen och sedan kom Foodora och levererade lösgodis till dörren. Inte så dåligt att vara bakfull ändå!

dinner at Bellora

Min söndag var den bästa på länge. Jag mötte upp Erika för middag på Bellora. Vi gick igenom fredagskvällen och livet i korta drag, åt god mat och skrattade! Sedan gick vi mot Lorensbergsteatern för att se Hannah & Amandas show. Jag måste ju nämna att vi två är stora fans som har lyssnat på alla avsnitt av bästa Fredagspodden.

Showen var SÅ jäkla härlig och bra!! Det var både tårar och gapflabb. Fem av fem poäng verkligen! När jag kom hem kände jag mig som en helt ny människa fylld med så mycket ny energi! Ja tack för det Hannah & Amanda, och Erika. Livets söndag med livets bästis, helt enkelt.

Gillar

Kommentarer

fashionmallan
fashionmallan,
var gärna med i min egna månadens blogg... Om du vill såklart... Annars får jag önska dig en härlig kväll💕💕

nouw.com/fashionmallan