Latest snapshots

Fredagskväll förra veckan hemma hos Tess, en vårig outfit och supergod middag!


En snap från när jag var på möte hos min bästis på Na-kd // Vårtecken


På promenad igenom Slottskogen med Linnéa igår // AW på Más i fredags


Finaste Fanny i fredags och världens godaste sallad till lunch igår


Pizza-middag // Älskade vänner hos Jenfa igår kväll

På 8ight inatt // Världens bästa tjejer


Hej på er! Hoppas ni mår bra. Själv är jag bakfull och trött, och fortfarande väldigt omskakad av Aviciis bortgång. Så många samtal som kretsat kring detta i helgen, med alla man träffat. Hela vår generation har verkligen stannat upp den här helgen, sörjt och hyllat. Jag läste Alex Schulmans krönika som handlade just om det här. Han skrev så fint: "Tänk om Avicii ändå fanns någonstans i närheten nu, att han efter döden fick tillåtelse att dröja kvar en liten stund här på jorden innan han reste vidare, så att han fick se allt det här, uppleva all kärlek, höra sina sånger spelas längs gatorna."

Igår dansade vi givetvis till Avicii! Vi träffades hos Jenfa för att ha en liten hejdå-kväll. Hon ska åka iväg och jobba som reseledare i 6 månader så vi hade en sista tjejkväll ihop innan hon åker. Vi beställde pizzor, drack vin och dansade och sjöng. Vi tog taxi in till stan strax innan tolv och gick då till Pivo, följt av Locatelli, The Parlour och 8ight. Det var absolut den roligaste utgången på så länge och vi höll oss kvar tills Avenyn stängde, då splittrades vi och några av styrde ihop en efterfest. Det känner jag kanske inte var en jättebra idé med tanke på välmåendet idag. Men, det var en jäkligt rolig kväll.

Ikväll har mamma varit här och myst med ynkliga bakfulla mig. Koffe är i Stockholm så det var mysigt att få lite sällskap (och en ren lägenhet samt nybäddad säng!!). Love you mommy <3

Nu ska jag sova och försöka återhämta mig inför en ny vecka! Godnatt.


Gillar

Kommentarer

filippaml
filippaml,
Härliga bilder!
nouw.com/filippaml
kamagra,
http://intimleksaker.com
http://intimleksaker.se
http://sextoyonlinestore.com
http://kamagra24seven.com
https://kamagra.dk
intimleksaker.com