Magical night

I lördags kväll åkte vi till Kokkari som är den andra stora turistorten här på Samos. Det tar ca 30 minuter med taxi från Pythagorion, där vi bor. Vi åkte från hotellet runt halv sju och när vi kom fram strosade vi runt på fina gator och gick i butiker.

Vickan och mamma💙

Världens finaste syster.

Här har ni den: världens bästa trio. For sure. Tack mina älskade allt för att ni gör mig hel. Tack för att ni älskar mig över allt annat. Och tack för att vi tre tillsammans har gjort den bästa resan ihop. Så mycket mys, skratt och knas. Jag älskar er över allt annat.

Vi stannade och beställde in två små flaskor vin vid stranden. Vi kom in på alla möjliga samtalsämnen samtidigt som solen gick ner.

Sedan hamnade vi på en italiensk restaurang som heter Piccolo Porto. Jättetrevlig personal och helt grym mat. Vi beställde in Bruschetta Prosciutto till förrätt och det var den godaste förrätten jag ätit. Vi köpte in Rosé och Cava och satt kvar sist av alla gäster. Skräll:-). Innan vi tog en taxi tillbaka hem tog vi varsin Daquiri på ett drinkställe. Jaaa, en helt fantastisk kväll.

Gillar

Kommentarer

Sagaelvira
Sagaelvira,
Jättefina bilder!
nouw.com/sagaelvira
josefinlarsen
josefinlarsen,