MAMMAS 50-ÅRSDAG PÅ ASIA SPA

I onsdags var det mammas stora dag - hennes 50-årsdag. Jag hade tagit ledigt så vi startade dagen med en stor brakfrukost som mammas kära vän Anna var med på. Så mysigt!

Se vilken fin bukett hon fick av en vän! 30 röda rosor......

Efter frukosten hämtade vi upp Vickan på jobbet så åkte vi, den bästa trion i världen, ner till Varberg till Varbergs Stadshotell och Asia Spa. Direkt när vi kom fram till rummet öppnade vi en flaska champagne som redan stod på rummet och var från två av mammas nära vänner.

Efter två tre glas champagne gick vi ner till spat och spenderade hela eftermiddagen där.

Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Varbergs Asia Spa var faktiskt ett av de bästa spa:n jag varit på. Arken är också en stor favorit för mig, så det står mellan Varberg och Arken... Kan absolut rekommendera Asia Spa till allaa!!

Mörkerrummet var typ det bästa på hela spat. Det finns ju på fler spa men det var något alldeles extra med just detta rummet där denna fina stjärnhimmelen fanns som dom hade byggt upp med hjälp av spottar. Hade verkligen velat ha något liknande i mitt sovrum i framtiden.

Efter spat gjorde vi oss iordning och skålade lite på rummet innan vi skulle gå ner och äta trerätters. Vi åt lite ost och kex och givetvis chips (chipsomaner).... Och mamma fick öppna sin present ifrån oss: en vecka på Samos i Grekland i sommar. Och hon blev såååå glaad! Det var en fin stund. Finaste mams ♡

Efter en jättegod trerätters middag och varsitt glas vin gick vi upp och lade oss. På morgonen åt vi hotellfrukost och spa:ade lite innan vi åkte hemåt igen. Så mysigt dygn. Och mamma, du är världens bästa. Så omtyckt av alla. Du är den starkaste, mest godhjärtade och givmilda människan jag vet. Grattis ännu en gång. Jag älskar dig så!

Gillar

Kommentarer

Patriciaklang
Patriciaklang,
Så mysigt, ha en bra dag!
nouw.com/patriciaklang