MÅNDAG

this weeks plans

Måndag och ny vecka. Jag är dödstrött idag och längtar hem till min säng. Men jag är ändå peppad för en ny vecka. Denna vecka ska jag packa ner alla mina saker i flyttlådor. Jag ska sätta igång med träningen igen och jag ska passa på att mysa med mamma vår sista tid som sambos ♥


Måndag: Praktik 9-18. Idag börjar målaren måla i vår lägenhet och jag måste dit under eftermiddagen för att fixa en grej. När jag har slutat ska jag hem och köra lite hemmaträning, laga middag med mamma och sedan ska jag gå och lägga mig tidigt!

Tisdag: Praktik hela dagen. Imorgon kväll blir det träning med pappa och Vick! Vi ska med pappa på ett gruppass (tantgympa rättare sagt) och det ska faktiskt bli jätteroligt haha!

Onsdag: Startar dagen med frukost på kontoret. Vid 11.30 ska jag vara på Art Clinic för en slutkontroll efter min operation som jag gjorde i Februari. På kvällen kommer Erika hem till mig och mamma på middag. Vi ska laga pannbiff, tjöta och dricka te. Mys!

Torsdag: Praktik hela dagen. På kvällen är det dags att börja packa ihop mina kläder, smycken och allt jag äger i princip. Sedan vill jag ha lite kvalitetstid med mams. En god middag och en mysig film låter lockande.

Fredag: Under dagen ska jag smita ifrån praktiken i ett par timmar för att gå på ett informationsmöte inför en kurs jag ska börja läsa i Januari. Vår lägis blir färdigmålad och vår säng levereras. Så på fredag är vi alltså flyttredo!

Lördag: Flyttlasset går!!!! Så. Sjukt! Vi kommer greja hela dagen och vi har både vänner och familj som ska hjälpa oss. På kvällen när vi kommit iordning vill jag fira genom att skåla och äta pizza från Foodora på golvet (romantiserar).

Söndag: Inga planer ännu. Är dock ganska säker på att vi inte är färdiga med allt i lägenheten så det blir nog en del fix på söndag också.


xx joss

  • Daily

Gillar

Kommentarer