Mellan två val i livet

Idag tog jag äntligen tummen ur och gjorde någonting som har legat på mina axlar en längre tid. Jag gick till en studievägledare för att be om hjälp och med förhoppningarna av att komma därifrån med en helt ny livsplan. Varför jag har skjutit på det här så länge vet jag inte. Det har liksom varit lite jobbigt. Kan inte riktigt ta på varför... Jag har länge vetat att jag vill ta nästa steg i livet, testa något nytt och utvecklas både yrkesmässigt och privat, men ändå har det varit jobbigt att facea det steget. Kanske just för att det blev som det blev idag.

När jag gick därifrån idag var jag varken klockare eller lyckligare. Jag ville nästan bara bryta ihop. För att inte tala om att studievägledaren dessutom var helt inkompetent. Jag fick inte alls klart för mig vad mitt nästa steg ska bli eller hur min närmsta framtid kommer att se ut. Jag känner mig helt vilsen i vad jag vill göra och hur jag ska ta mig dit. Det känns just nu bara helt omöjligt.

Jag står mellan två val i livet. Jag vet att jag verkligen vill därifrån jag är nu, kasta mig ut i något helt nytt. Jag behöver utvecklas och stimuleras. Jag vet att jag vill ta ett nytt steg i livet. Men jag vet bara inte hur jag ska ta mig dit just nu.

Gud vad rörigt och babbligt det blev här nu. Men jag behövde skriva av mig. Och det är precis det här som går runt i huvudet på mig just nu.

Nä vet ni, nu ska jag göra något mycket roligare än att älta allt det här för mig själv - nämligen ha vinkväll med Jennan och Jenfa. Puss xx

Gillar

Kommentarer