Min 20-årsdag

Igår var det min absoluta favoritdag - min födelsedag. Ni som känner mig väl, vet ju att jag älskar att fylla år. Igår fyllde jag hela 20 år och för mig var det en stor dag.

Dagen började med att mamma kom in å sjöng en snabbis för mig trots att jag går upp tjugo över fem. Jag mådde egentligen inte tillräckligt bra för att åka och jobba men ville försöka iallafall. Med dagen kände jag mig bättre så jag stannade kvar, det berodde nog på de endorfiner jag fick av alla fina grattishälsningar och allas fina omtanke. Efter jobbet åkte jag till systemet (obvisously) och gjorde mitt premiärköp, yääy. Under kvällen kom morfar, pappa, Vickan och Koffe hem för ett litet födelsedagsfirande. Vi åt otroooligt god middag och efterrätt och jag fick jättefina gåvor. Förutom att jag mådde skit framåt slutet av kvällen, hade jag en jättetrevlig kväll.

'

Jag måste bara framföra hur tacksam jag är för min familj. Att mamma och pappa är goda vänner och kan umgås trots att de inte har levt ihop på 18 år, att morfar som har ett par år på nacken ändå är hyfsat pigg och kry, att jag har min syster som är helt fantastisk och som jag aldrig har tråkigt med samt att jag har besvarad kärlek av min älskade älskade Kristoffer. Tacksam!!!!

Idag är jag hemma från jobbet och jag ska inte göra annat än att ligga i sängen och sova. Måste bli helt frisk snarast!!

Gillar

Kommentarer