Ny vecka!

my plans this week


Måndag: Imorse var jag SÅ trött men jag lyckades ta mig upp och ta mig igenom dagen ganska väl ändå. Det blev en trevlig sushi-lunch med @fridasfriday. Nu är min jobbdag över och jag sitter hemma i soffan och väntar på att kycklingen och rotfrukterna ska bli färdiga i ugnen. Mmm det blir middag framför nya avsnittet av Bonusfamiljen. Det bästa med måndagar är verkligen kvällsmyset hemma!

Tisdag: Inga planer mer än jobb!

Onsdag: Frukost på kontoret. Detta är, som jag nämnt tidigare, någonting som vi har varje vecka. Färska frallor, nygräddade croissanter och juice är ju inget annat än underbart! På lunchen ska jag träna. Jag har gjort det en gång i veckan de senaste två veckorna och jag gillar det verkligen. Man kopplar bort allt och får ny energi! Förra gången hängde @tessb med, kanske jag får med henne även nu på onsdag?

Torsdag: Våra norska kollegor kommer på besök och vi ska jobba ihop från kontoret hela dagen! På kvällen ska vi gå ut och äta allihop. Så himla trevligt!

Fredag: Våra norskor är kvar så vi kör en frukost på kontoret även denna dag. Lyx lyx lyx! Sedan blir det jobb hela dagen. Fredagskvällen ska jag spendera hemma i soffan med K - tända ljus, god mat och en bra serie. Så skönt!

Lördag: Crosschallange kl. 12.00 står på schemat. Därefter ska jag röja lite här hemma och börja sälja av de plagg som legat i kassar ett tag. På kvällen ska jag träffa Erko, vi ska gå ut och käka och sedan gå på William Spetz föreställning. Jag är verkligen jättetaggad på den! Den har fått så bra recensioner.

Söndag: Söndagssysslan blir att göra lite ärenden, strosa på stan och äta en god lunch. Sedan är ju söndagskvällsmyset ett faktum.


Ha en fin vecka, fina ni!

  • Listor

Gillar

Kommentarer

linneacasandra
linneacasandra,
josefinlarsen
josefinlarsen,
Ja men lite härligt ändå! <3
nouw.com/josefinlarsen
emmafelsing
emmafelsing,
åh härligt! Säg till om du vill luncha någon dag 😘❣️
nouw.com/emmafelsing
josefinlarsen
josefinlarsen,