Pirr i magen

I skrivande stund pirrar det så mycket i min mage. Jag är förväntansfull, nervös och supertaggad inför vad som komma skall. Imorgon är det min första dag som praktikant på Nouw. Jag har väntat på den här dagen i flera veckor och nu plötsligt är det dags. I fredags kramade jag mina kollegor hejdå och vinkade även hejdå till Volvofabriken. Det var faktiskt jobbigare än vad jag trodde att det skulle vara. Jag har varit där i tre år nu (två år på heltid) och det har givetvis blivit en trygg punkt för mig. Man vet att man kan och är duktig på det man gör, man vet vilka man möter varje dag och man har även kommit många kollegor nära. Men det är verkligen på tiden att jag tar mig vidare i livet. Gör något nytt, någonting jag brinner för och även börjar sträva efter mina drömmar och mål. Jag är så jäkla redo för att öppna det här nya kapitlet i mitt liv.

Gillar

Kommentarer

Paulina
,
Hej!! Stod du i bandet på Volvo? Var det kämpigt eller jobbigt att jobba där? Men säkert ändå värt lönen oså? Hade varit kul om du ville berätta
josefinlarsen
josefinlarsen,
Hej hej! Jag jobbade i TA, karossfabriken på Volvo Personvagnar. Alltså inte på bandet. Det är ett fysiskt jobb så givetvis är det kämpigt, men lönen gjorde det helt klart värt det. Iallafall den tiden jag var där. Jag har inte ett intresse för den branschen och har mycket högre ambitioner och mål i livet än så, därför har jag valt att ta mig vidare nu. Men givetvis har det varit superbra då jag har haft chans att spara jättemycket pengar samtidigt som jag levt ett gott liv!
nouw.com/josefinlarsen