scheduling the week

This weeks plans


Godmorgon hjärtan. Hoppas ni har haft en fin helg. Min helg har varit superbra! Den har varit både lugn och händelserik och jag har fått gjort mycket. Trots lite sömn natten tills idag är jag peppad för en ny vecka! Såhär ser veckans planer ut:Måndag: Jobb från kontoret, 8.00-17.oo. Ikväll kommer mamma och hennes vän Kenta förbi för lite fix i lägenheten och på middag. Äntligen ska Malm-byrån från Ikea bort och tre vägghyllor ska upp istället. Kommer givetvis att visa bilder på resultatet.


Tisdag: Jobb från kontoret och sedan blir det middag på Pasta+ med familjen och morfar. Vickan och hennes kille Felix flyttar till Kanada nästa måndag (jag gråter!!) så vi ska ha en kväll ihop hela familjen <3.


Onsdag: Jobb jobb jobb. Och efter jobbet ska jag gå hem och försöka lägga mig nästan direkt, klockan ringer 04 dagen därpå...


Torsdag: Jobb i Stockholm över dagen! Mitt tåg går tio i sex på morgonen och hem redan halv fem på eftermiddagen, så det blir en kort och intensiv dag i Stockholm med möten och lunch. Det ska bli jättekul att träffa Stockholmsgänget igen och även få se deras kontor.


Fredag: Jobb från kontoret i vanlig ordning. Efter jobbet ska jag träffa några vänner och vi ska gå på premiären av Fifty Shades Freed. Jag tänkte styra upp en liten lätt AW hemma hos mig innan bion, och efter filmen blir det vin på stan. Jäkligt taggad!


Lördag: Koffes mormor fyller år så middag och kalas står på schemat!


Söndag: Det enda som är inplanerat är en söndagsbrunch med vänner. Var är ännu inte bestämt, men brunch blir det i alla fall.Kalender från Jo & Judy


Ha en fin måndag!


xx josefinGillar

Kommentarer

Viktorhognas,
Riktigt fin blogg 😊
nouw.com/viktorhognas
josefinlarsen
josefinlarsen,