STOCKHOLM - Idol & jobb


I måndags morse tog jag, Erika, Amanda & Hanna tåget upp till Stockholm för att stanna en natt. Vår älskling Sebbe är ju med i Idol i år (!!!) och nu i veckan var det dags för kvalveckan. Han skulle uppträda live på måndagskvällen så självklart åkte vi upp för att stötta och heja!När vi kom fram till Stockholm vinkade jag hejdå till tjejerna för att springa till kontoret och jobba. Jag jobbade från vårt Stockholmskontor med goa, härliga Sandra som är vår nya Profile Manager i Sverige. Vi gick på ett möte, tog en lunch och så hann jag jobba ikapp mailen innan jag fick skynda mig tillbaka till hotellet för att snabbt svira om inför kvällen.Vi gick till en tapasrestaurang som låg precis vid vårt hotell och bokstavligen slängde i oss maten och lite bubbel innan vi var tvungna att ta en Uber till Idolstudion. Vi var så taggade!!!


Åh, mitt bästishjärta exploderade av kärlek och stolhet när jag såg honom uppträda och vara så GRYM som han var!!
Tyvärr var han inte en av de två som gick vidare till kvalfinalen på fredagen, vilket blev ett sånt jäkla antiklimax. Vi var helt säkra på att han skulle gå vidare eftersom att han gjorde så bra ifrån sig, och dessutom har varit en favorit hos många sedan slutaudition. Men vi lämnade studion med hoppet om att han skulle få ett av juryns 4 wildcard på kvalfinalen på fredagen, och åkte till Sturehof för att skåla med ännu mer bubbel.Dagen därpå blev det återigen jobb ifrån Stockholmskontoret. Vi sitter på No.18 i Stockholm och det är inte direkt en tråkig arbetsmiljö. Så fint där!Vi hade ett inbokat lunchmöte på Riche. Inte heller så tråkigt. Supertrevligt möte och SUPERGOD mat! Som jag cravat dessa köttbullar de senaste veckorna. Mhmmm ja, det satt fint. Vid fyra gick tåget tillbaka hem till Göteborg och det var lika trevligt som vanligt att få besöka huvudstaden. Jag åker tillbaka om redan 2 veckor!


För att fortsätta Idol-snacket då.... Kvalfinalen som var nu i fredags. Kollade ni? Ja, isåfall vet ni ju vad som hände. Om inte, så fick Sebbe ett wildcard ifrån juryn!!! De delade ut ett femte & extra och han var den som fick det. Vi var ett gäng som tittade ihop hemma hos mig och Koffe och vi satt som på nålar under hela avsnittet. Han blev äntligen vald och det blev skrik, dans och glädjetårar. Han gick också vidare från kvalfinalen så nu är han med i fredagsfinalerna som börjar nästa vecka och därmed en av topp 13. Jag är så stolt att jag spricker!!!!!


xx and love

Gillar

Kommentarer

anaispalm
anaispalm,
Sebastian är verkligen favoriten i år, herregud vad grym han är!
nouw.com/anaispalm
vick
,
JOSS, uppdatera mera