Update

Hej babes.

Nu var det ett par dagar sedan. I torsdags gjorde jag min operation och allt gick superbra. Över förväntan faktiskt! All personal på Art Clinic var fantastisk och de fick mig att känna mig trygg, omhändertagen och värdefull. Kan inte tänka mig ett bättre ställe att utföra operationen på.

Sedan i torsdags har jag i princip bara förflyttat mig mellan soffan och sängen, dag- och nattid. Torsdagen och fredagen gick väldigt bra. Jag gick på så starka mediciner att smärtan inte var så påtaglig. Dessutom var jag för det mesta däckad. Men igår morse fick jag reaktioner på morfintabletterna och låg och spydde hela morgonen. Var helt tom i magen så det enda jag spydde upp var galla. Det gjorde så ont att jag skrek och grät på samma gång som magen vände sig ut och in. Därefter fick jag ännu en biverkning av tabletterna - nämligen andningssvårigheter. Efter några timmar av detta fruktansvärda somnade jag och har nu slutat med tabletterna. Tar endast Ipren och Alvedon tre doser om dagen. Det gör mycket ondare nu då jag inte tar starka smärtlindrande, men så får det vara. Snart är den värsta perioden med smärta över så det är bara att försöka härda ut.

Något som jag börjat känna nu också är en enooorm smärta i ryggen. Jag har ju endast legat på rygg i tre dygn och det känns kan jag säga. Jag är stel i både axlar och rygg och det gör faktiskt väldigt ont. Idag ska jag försöka sitta upp mer, rak i ryggen, och även gå ut och ta ett varv runt om i området för att få lite frisk luft. Dessutom ska jag också få duscha!!! Jag har längtat så mycket, haha. Vill bara slita av mig den här bhn och bandet som stramar åt Så. Mycket.

Gillar

Kommentarer

Anna
,
Hej, kan inte du skriva ett helt inlägg om din operation? Hade vart jätte intressant. Hur länge sparade du, hur tyckte du resultatet blev, gjorde du någon stor skillnad, var det värt det trots smärtan? Kram på dig <3
josefinlarsen
josefinlarsen,
Hej! Det kan jag göra så småningom. Kram<3
nouw.com/josefinlarsen