Världens bästa dag

Vilken fantastisk studentdagen jag hade. Helt oslagbart. Jag finner nästan inga ord såhär i efterhand mer än underbart underbart underbart. Det var en sådan lycka jag vid få tillfällen tidigare, har upplevt. Jag grät, jag skrattade, jag skrek och hoppade av lycka, jag var lyckligast i världen.

Det kändes så konstigt att kramas och säga hejdå till en del klasskompisar vid 3-tiden, i dimman, på Park Lane. Gå skilda vägar och aldrig mer träffas i skolan… Det är verkligen över. Så mycket blandade känslor. Jag är så stolt över mig själv för vad jag åstadkommit de här tre åren. Jag är så tacksam för allt mina föräldrar gjort för mig och hur fint de hade styrt upp för min student. Jag kan inte riktigt förklara vad jag känner i kroppen just nu så jag avslutar med att citerar Micheala Forni som på något sätt alltid lyckas sätta ord på ens känslor:

”Man sjunger om studentens lyckliga dagar, för att de är lyckliga. Oavsett om skoltiden varit elak, snäll, givande eller slöseri med tid. Så avslutar man ett stort kapitel i sitt liv. Lägger tolv hela år av sitt liv bakom sig. Det är stort och det ska göras med huvudet högt. Vi klarade det.

Tack för att mina föräldrar fixar så fint för just mig. Tack för att mina vänner finns här. Tack för alla klasskamrater har gjort skolgången uthärdlig. Tack för alla lärare och allt de lärt mig, eller inte lärt mig, nåväl. Och tack till mig själv. Jävlar vad bra jag är som fixade det här.

Hej vuxenvärlden, här kommer jag.”

Gillar

Kommentarer