Veckans planer

hello april

Måndag: Gud vad skönt att den här måndagen redan är över. Jag är verkligen inget fan av måndagar och avundas er som kan älska måndagar och "nystarten". Nej usch inget för mig. Idag har jag bara jobbat och varit hos en kiropraktor med min rygg som har gjort ont i flera veckor. Hoppas jag får bukt på det där nu. Jag har längtat hela dagen efter att få komma hem och kolla på min favoritserie Power som jag ser om på nytt. Så det ska jag göra nu och sedan blir det läggdags hyfsat tidigt.

Tisdag: Jobb från kontoret och möte på eftermiddagen. Därefter blir det ett träningspass med Issa och Hanna. Jag har inte tränat på 2 veckor så det ska bli riktigt skönt att komma igång igen!


Onsdag: Jobb mellan 08-17. Varje onsdag har vi frukost på kontoret med färskt bröd, juicer och andra gottigheter. Det blir en lugn kväll med tvättning och städning.


Torsdag: Jag och Koffe har årsdag! Hela 4 år nu på torsdag, dessutom den 4/4. Fiiiiint ju! Jag kan inte förstå att det gått så lång tid, samtidigt som jag inte heller kan förstå att vi inte alltid har varit tillsammans. Vi ska ut och fira med middag och vin. Vi har bokat bord på restaurang Nonna, som ingen av oss tidigare varit på, så det blir lite roligt.


Fredag: Bästa dagen på veckan! Jag jobbar halvdag från kontoret och efter lunch är jag iväg på en inspelning med en kund till oss. Det ska bli superroligt! Därefter blir det uteserveringspremiär med tjejerna (wow vad jag längtar). Det ska drickas rosé i solen och NJUTAS!


Lördag: Inga planer förutom att tvätta och packa.


Söndag: Vi åker till Stöten!! Vi är ett helt gäng som åker - Koffes familj, våra killkompisar Tim och Simon samt hans familj. Det ska bli så härligt att vara ledig i några dagar och njuta av sol, snö och natur. Jag kommer inte att åka skidor på grund av att mitt knä är så dåligt, men det gör ingenting - jag är lika glad för det. Det blir lite träning på gym och afterski för min del istället ;)


Jacka Zara - Väska WOS


Ha en fin vecka!
PUSS


  • Listor

Gillar

Kommentarer

Stephanidenise
Stephanidenise,
Älskar outfiten 😍 så snygg
nouw.com/stephanidenise
josefinlarsen
josefinlarsen,
Åh tack snälla!!💗
nouw.com/josefinlarsen
Fundersam
,
när kommer du hem då??!!?