What to wear???

.....On Summerburst!? Har satt ihop ett par kollage på lite olika typer av outfits man kan bära. Jag har själv ingen aning om vad jag ska ha på mig. Har hittat en del inspiration men känner inte att något klaffar perfekt. Om ni sitter i samma sits som mig, hoppas jag att ni kan finna lite inspiration nedanför:


Två enkla och snygga outfits till två olika väderlekar. Vädret är ju trots det första problemet i val av kläder. Men det ser ut att bli hyfsat varmt i helgen.... Hoppas!

En klänning eller en playsuit kan man lätt klä snyggt till en skinnjacka alternativt en bomberjacka. Till det ett par schyssta sneakers eller boots, beroende på vad man vill köra för stil. Styla bootsen till en snygg hatt och ett par runda brillor och du är hemma! Eller styla sneakers med en keps och varför inte en skjorta i midjan? Skitsnyggt.Här är tre alternativ jag tycker är jäkligt snygga! Framförallt looken till höger med klänningen och kimonon, jag älskar ju kimonos! Jag älskar även fransar och fjädrar i alla former så det lär jag nog definitivt klä upp mina två outfits med. Är lite inne på att bära en choker också. Det har ju blivit väldigt trendigt nu så det tror jag att man kommer att se på många. Det är ju så snyggt!

Gillar

Kommentarer