"Let's set each other's lonely nights. Be each other's paradise"

Heeeeej! Tisdag idag. Imorse ställde jag klockan på kvart i tio för att ta mig upp och göra några ärenden jag måste ha gjort innan helgen. Men jag var så trött att jag valde att skjuta på det. Det är ju lite dumt nu i efterhand då jag på torsdag måste gå upp svintidigt för att göra ärenden samt packa inför helgen..

Jag ligger nu i soffan, nyduschad och laddar upp inför helgen med Biebs på högtalarna. På fredag åker jag och Karin till Stockholm över helgen och på fredag ska vi se Justin på Tele2 Arena. Jag är så himla taggad! Både över att tillbringa helgen i Stockholm och över att se Biebs igen. Senast var för tre och ett halvt år sedan. Då såg det ut såhär:


Vi var ett gäng tjejer i Stockholm över fyra fem nätter. Första konsertdagen gick vi alla tjejer tillsammans och hade ståplats. Det var första gången jag såg honom live och det var väldigt stort för mig då jag var helt galen i honom (och hade varit i ett antal år). Dagen därpå åkte alla tjejer hem till Göteborg förutom jag och Linn som laddade upp för ytterligare en konsert. Vi hade varsin Meet & Greet biljett och fick alltså träffa honom och sedan se konserten från längst fram vid scenen. Jag minns hur stort det var för mig. Och hur mycket jag grät på tåget hem dagen efter när jag hade smält in vad som faktiskt hade hänt.

Idag är jag inte lika crazy about him, thank God. Men jag har en liten känsla av att det kommer smyga sig tillbaka på fredag när jag ser han igen och får höra han sjunga Mark my Words, I'll show you, No Sense, Company och No Pressure som är mina favvolåtar på nya albumet.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229